PERS - lancering corporate-events

Perfect+ richt zijn pijlen op corporate events

Perfect+ Event Productions, het evenementenbureau uit Brugge met meer dan 23 jaar ervaring in het organiseren van geslaagde bedrijfsevenementen, lanceert hun nieuwe microsite corporate-events.be.

Met de nieuwe website corporate-events.be tracht Perfect+ een internationaler en breder businesspubliek aan te trekken die op zoek is naar een partner voor het organiseren van hun B2B-evenement. In het verleden lanceerde ze al bedrijfsevenementen.be.

Door het groeiende succes van concepten en oplossingen in het segment teambuilding en incentives, raakte hun oorspronkelijke core business, nl. creatie van live communication, custom made, wat ondergesneeuwd. De markt voor het organiseren van evenementen is een steeds groeiende markt, ook in België. Meer en meer bedrijven wensen een evenement op maat te organiseren. “Maar andere evenementen zoals personeelsfeesten, dealermeetings, product lanceringen… zijn ook bijzonder gevraagd” volgens Wim Van Besien, General Manager van Perfect+. ‘Op deze vraag naar creatief ingevulde events voor specifieke doelgroepen wensen we vooral in te spelen met corporate-events.be'.

Perfect+ organiseerde al meermaals evenementen voor tevreden vaste klanten als Telenet, Siemens, Hitachi, DHL en honderden anderen. Ze ontvingen bovendien recent als eerste eventbureau in België het ‘Certificate of Excellence’ van eventplanner.be. Een verdiende bekroning voor de niet-aflatende inspanning van het producersteam om te streven naar optimale klantentevredenheid.